Profiteer van het HVS leden Driekleur Privé Compleet Plan en steun hiermee financieel jouw vereniging!

In de loop der jaren heb je waarschijnlijk diverse verzekeringen afgesloten. Voor bijvoorbeeld de auto, het woonhuis of jouw aansprakelijkheid. Prima geregeld dus!

Toch zou je de eerste niet zijn met verzekeringen die elkaar overlappen of die juist nog een belangrijke dekking mist. Een probleem dat je in één keer oplost wanneer je al jouw verzekeringen bundelt in het HVS leden Driekleur Privé Compleet Plan!

Als nieuwe sponsor van HVS hebben wij speciaal voor jou als lid het HVS leden Driekleur Privé Compleet Plan ontwikkeld. Een compleet pakket voor een hele goede prijs. Binnen dit pakket sluiten alle verzekeringen naadloos op elkaar aan en heb je overzichtelijk in beeld waar je voor verzekerd bent.

Bijkomend voordeel voor jouw hockeyclub!

Wij schenken éénmalig een geldbedrag aan de clubkas van HVS, op de door jou afgesloten polissen.

Ben je benieuwd welk dubbel voordeel wij jou als HVS lid kunnen bieden? Vraag dan nu de vrijblijvende offerte aan. Stuur ons je naam en telefoonnummer via onderstaande button. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

 

Vraag offerte aan!

 

Wil je meer weten over Driekleur verzekeringen? Lees het hieronder.

  • Driekleur verzekeringen

    Driekleur verzekeringen adviseert haar klanten op het gebied van financiële dienstverlening en bemiddelt in de adviezen die daaruit voortvloeien.

    Dit kan zijn op het gebied van Schadeverzekeringen, Levensverzekeringen, Pensioenen, Hypotheken en aanverwante financiële producten voor zowel haar particuliere als zakelijke relaties. Ons werkgebied is verspreid over een zestal vestigingen: Spijkenisse, Goes, Bergen op Zoom, Middelburg, Terneuzen en Zierikzee.

     

 

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN

Logo HVS

 

 

Driekleur verzekeringen
Contactgegevens

Groene Kruisweg 50, Spijkenisse

Postbus 2290  4460MG Goes

particulier@driekleur.nl

0181 600 620